Welcome to Romania Warez!
Bine ati venit pe RomaniaWarez! Va informam ca acest forum NU contine nici un fisier stocat pe serverele sale! Tot ceea ce gasiti aici sunt redirectionari spre linkurile altor site-uri!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Welcome to Romania Warez! | Inregistrare | Login

POZE WELCOME TO ROMANIA WAREZ!

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl 24 ani
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Welcome to Romania Warez! / Filme / Movies / Deux ans de vacances - Doi ani de vacanta (1974) Moderat de Atlantic, jack_daniels, puiutza, shukr
Autor
Mesaj Pagini: 1
flicsn
Membru

Inregistrat: acum 9 ani
Deux ans de vacances - Doi ani de vacanta (1974)

Info:

Scurtă descriere:

Aventurile unui grup format din 15 copii, care naufragiază pe o insulă pustie, sunt inspirate de romanul lui Jules Verne ,,Doi ani de vacanţă,, un as al aventurilor care combină ficţiunea cu realitatea într-un mod firesc.Nevoiţi să supraveţuiască unei furtuni copiii naufragiază pe o insulă pustie. Aici în condiţii vitrege ei trebuie să-şi pună la bătaie toată inteligenţa, curajul şi dibăcia pentru a supravieţui. Pe lângă vitregiile naturii se lovesc de un duşman mult mai periculos. Cu vârste între 8 şi 14 ani, îşi acceptă destinul şi nimic nu-i opreşte să biruie.

Filmul o coproducţie a fost realizat în România cu participarea regizorului Sergiu Nicolaescu şi a vasului Speranţa din serialul Toate pânzele sus.

Descarcă de aici:




pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la